Körkortspaket

Trafikskolan Grönt Ljus erbjuder olika paketlösningar till rabatterat pris för att göra din körkortsutbildning så smidig som möjlig. För att du ska kunna hitta något som passar erbjuds tre olika alternativ för personbil (B) samt ett paket för moped klass I (AM). Se vår prislista över enskilda kurser och lektioner om du hellre vill skräddarsy ditt eget paket.

Varmt välkommen att boka ett paket redan idag!

Förberedelser

Oavsett utbildning måste du först ansöka om ett körkortstillstånd hos Transportstyrelsen innan du får börja övningsköra. För att få detta tillstånd ska du också ha genomgått en synundersökning hos en legitimerad optiker (OBS! Meddela optikern att det gäller just körkortstillstånd).

Kom ihåg

När du har fått ditt körkortstillstånd kan vi börja övningsköra!

Paket för B-körkort (personbil)

Välj bland tre färdiga paketlösningar utifrån vad som passar dig bäst. För att få genomföra körkortsprovet för B-körkort (uppkörningen) måste du ha fyllt 18 år. Läs mer på Transportstyrelsens webbplats om vilka övriga krav som gäller för B-körkort.

Om du vill effektivisera din körning kan det vara bra att samtidigt övningsköra privat, men då måste du och den du ska övningsköra med först genomgå en introduktionsutbildning som vi håller löpande enligt schema. Din handledare är också välkommen att följa med på våra körlektioner.

Övningskörningen sker löpande och bokas individuellt, medan de teoretiska delarna hålls i grupp enligt schema. Anmäl ditt intresse för önskad kurs så återkommer vi med mer information.

  • Introduktionsutbildning
    Nästa tillfälle:
    Kommer snart…


  • Utbildning Risk 1
    Nästa tillfälle:
    Kommer snart…

* Teoripaketet innefattar inskrivning på körskolan, digitalt teorimaterial samt teorilektioner.

** Varje körlektion är 50 minuter

Paket för AM-körkort (moped klass I)

Moped klass I (även kallad EU-moped) är gjord för en hastighet på högst 45 km/tim. I vårt paket för AM-körkort ingår en teoridel samt körträning. Övningskörningen sker löpande och bokas individuellt, medan teoridelen hålls i grupp enligt schema. För att få genomföra de praktiska delarna (övningar på en manöverbana samt körning i trafik) måste du ha fyllt 14 år och 9 månader samt ha ett giltigt körkortstillstånd. Kunskapsprovet får du tidigast göra på din 15-årsdag.

Läs mer på Transportstyrelsens webbplats om vilka övriga krav som gäller för AM-körkort.

Teoridel AM-körkort (2 dagars utbildning)
Nästa tillfälle:
Kommer snart…

Anmäl ditt intresse så återkommer vi med mer information.

* Innefattar övningar på en manöverbana samt körning i trafik

Betalningsvillkor

Du kan välja att betala via bankgiro eller swish. Alla betalningar ska märkas med elevens namn och personnummer.
OBS! Om du har en inbokad körlektion och får förhinder ska denna avbokas senast kl 13:00 vardagen före, annars debiteras du fullt pris för din lektion.

Bankgiro: 606-8373
Swish: 123 352 25 96